Logga in   |  Bli kund
 
 

Nyhetsbrev juni

Eskalerande handelskonflikt och förväntningar om amerikansk räntesänkning
Handelskonflikten mellan USA och Kina har eskalerat från att tidigare enbart handla om import-tullar till hot om exportbegränsningar. Investerarsentimentet har också tyngts av den senaste tidens negativa makrosignaler. Därmed har oron för företagens vinsttillväxt tilltagit.

Politisk osäkerhet tynger Europa
Europabörserna inledde året starkt men har sedan fallit tillbaka något på ökad osäkerhet där handelskriget mellan USA och Kina starkt färgat av sig på den europeiska börsmarknaden.

Nu uppgraderar vi vårt system och ökar kvaliteten på fondinformationen!
Vi är väldigt glada över att kunna meddela att vi har implementerat Morningstar som ny leverantör av fonddata på hela vår plattform.

Så fungerar utdelningar och fonder
Den svenska utdelningssäsongen går mot sitt slut. Det betyder att stämmorna har genomförts och utdelningarna har skiljts av. Samtidigt ger detta tillskott för fonderna. Här går vi igenom hur det fungerar. 

 

Till nyhetbrevet för juni månad


Är du kund men får inte våra nyhetsbrev? Kontrollera i så fall att du har en aktuell e-postadress registrerad på ditt konto. Om dina problem kvarstår vänligen kontakta oss på telefon: 08-545 186 00 alternativt via e-post: info@fondmarknaden.se så hjälper vi dig.

Är du inte kund ännu men vill börja prenumerera på våra nyhetsbrev, då kan du anmäla dig på nedan sida.
Till Fondmarknaden.se:s nyhetsbrev