Om Fondmarknaden.se


Vi är Sveriges största fondhandelsplats, hos oss kan du spara i marknadens alla fonder. Vi gillar fonder och det är vi experter på, vi erbjuder förmedling av största utbudet av fonder, verktyg att hitta de bästa, färdiga fondpaket och aktivt förvaltning av portföljer.

Vi tycker det ska vara enkelt och lönsamt med fonder. Vi tycker också att du som kund ska kunna välja fritt bland alla fonder, utan påverkan av bankers eller andras särintressen. Om vi dessutom lyckas göra det lite roligare att spara i fonder, blir ingen gladare än vi.

 

Vad hjälper Fondmarknaden.se dig som sparare med?


Att börja spara
Att spara handlar om att du själv bestämmer hur och när du vill använda dina pengar. Din livssituation, vad du vill uppnå med ditt sparande, tidsaspekten och totala ekonomin är faktorer som har betydelse för vilken sparform som passar dig bäst. Du kanske vill spara till en drömresa eller helt enkelt ha pengar som finns där när du behöver dem. Den som har ett sparande har investerat i sin egen frihet.
 
Vi vill hjälpa dig: Redan år 1999 lanserade vi ett fondtorg med marknadens största utbud av fonder och förvaltare. Många aktörer har därefter följt efter i vårt fotspår. Men med dagens utbud av fonder och förvaltare behöver du som kund en bra vägledning och bra verktyg som hjälper dig att hitta rätt i fonddjungeln.
 
Vi på Fondmarknaden.se fokuserar på analys, förvaltning och vägledning och arbetar alltid för att hitta det bästa alternativet utifrån dina personliga förutsättningar. Vi har en rad tjänster som hjälper dig att sätta samman ett bra sparande med hjälp av olika fonder.

Att öka din kunskap
Fondmarknaden.se är experter på fonder och vi arbetar ständigt med analysering av marknader och fonder och erbjuder nyheter och information.  För dig som kund innebär det att vi tillhandahåller det stöd som du som kund behöver oavsett om du vill handla helt på egen hand, få hjälp med att skräddarsy ett sparande utifrån din personliga risknivå eller vill lämna över hela förvaltningen av ditt fondsparande till oss.


Att öka ditt intresse
Det är viktigt att veta varför man gör något och hur det utvecklas och när det är dags att genomföra förändringar. Vi ger dig de bästa verktygen för att underhålla ditt sparande genom hela sparandecykeln. En ökad kunskap leder till ett ökat intresse. Därför fokuserar vi på att förklara på ett sätt som passar dig.


Att komma igång och underhålla ditt sparande
Hos Fondmarknaden.se kan du spara i fonder från jordens alla hörn. Du kan ta hand om ditt fondsparande hos oss på ett vanligt fondkonto, ett Investerinssparkonto (ISK) eller ett privat pensionskonto (IPS)

Vilket konto du än väljer så gör vi allt för att hjälpa dig hitta de bästa sparalternativen. Detta tillsammans med en otroligt kundanpassad support gör oss till din vän på fondmarknaden. Oavsett om du har mycket erfarenhet av sparande eller tänkt att spara för första gången är du varmt välkommen till oss.

 

Vad tjänar Fondmarknaden.se pengar på?

Fondmarknaden.se tjänar pengar på årsavgifter för våra olika tjänster. Vi får även ersättning från fondbolagen eftersom vi tar hand om en stor del av administrationen då handeln sker hos oss. Slutligen tjänar vi också en viss del på annonsintäkter.

 

Vision

Fondmarknaden.se:s vision är att förändra de svenska fondspararnas beteende. Vi ska öka spararnas kunskap och intresse för sitt fondsparande, vilket ska leda till ett bättre och mer lönsamt långsiktigt sparande.

Mission

Vår passion är att göra fondsparande tillgängligt för alla och lönsamt för fler. Det lyckas vi med genom att inspirera till sparande och genom att göra det enkelt att köpa, sälja och byta fonder på nätet. Därför erbjuder Fondmarknaden.se flest och bäst fonder, fondguide och aktiv förvaltning.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma igång med ditt sparande!


Välkommen till Fondmarknaden.se