Att arbeta på Fondmarknaden.se

Fondmarknaden.se kännetecknas av ett stort engagemang från individuella medarbetare och ett starkt lagarbete med kunden i fokus. Det är grunden till att Fondmarknaden.se har så många nöjda kunder. Att ständigt ligga i framkant och kunna erbjuda det bästa för varje enskild kund ställer höga krav på våra medarbetare.

 

Kärnan i Fondmarknaden.se:s verksamhet och erbjudande:

På din sida
Våra medarbetare strävar alltid efter att vara på kundens sida och har ingen specifik lojalitet mot någon enskild fond eller något enskilt bolag.

Vägledande
Våra medarbetare strävar alltid efter att hjälpa till utifrån varje kunds specifika behov och önskemål.

Tillgängligt
Våra medarbetare strävar alltid efter att vara tillgängliga för kund och att kunna förklara på ett sätt som du som kund förstår.

Personligt
Våra medarbetare strävar alltid efter att ge varje kund ett personligt bemötande och att hitta skräddarsydda lösningar.

 

Företagskultur

Vi tar hand om Sveriges fondsparare

Som arbetsgivare är Fondmarknaden.se ett flexibelt och nytänkande företag. Det är extremt högt i tak och samtliga medarbetare är delaktiga i att driva företaget och tjänsten framåt. Vi är alltid intresserade av nya duktiga medarbetare med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder till det bästa sparandet.

Vi tar hand om våra anställda

Som medarbetare på Fondmarknaden.se får du utöver att arbeta på ett ungt flexibelt företag en rad förmåner. Vi är mycket måna om att våra anställda mår bra på och utanför arbetet så utöver vanliga förmåner satsar vi mycket på friskvård och träning. När sjukdomen ändå är framme så kan våra anställda luta sig mot en sjukvårdsförsäkring, för snabb och träffsäker sjukvård.

 

Jobba hos oss

Operations Manager
Just nu söker vi en medarbetare till avdelningen Operations Management som utgör både Front- och Back office inom organisationen. Varmt välkommen med din ansökan om du är vår nästa stjärna!

Klicka här för att komma till annonsen

Vi är alltid intresserade av intressanta människor som vill stå på kundens sida.
Skicka in en spontan jobbansökan innehållande ett CV och ett personligt brev till info@fondmarknaden.se