Säkerhet och handel

Att handla fonder hos Fondmarknaden.se är lika säkert som att handla fonder via banken. Först och främst krypteras all personlig information, t.ex. bankkontonummer och personnummer, innan de sänds över Internet. Kryptering innebär att filer och datasignaler kodas så att det blir omöjliga att tolka utan en särskild krypteringsnyckel. Fondmarknaden.se:s kryptering bygger på 2048 bitars SSL, som medger den högsta säkerhetsnivån med dagens standard.

Fondmarknaden.se använder en så kallad brandvägg (firewall) som filtrerar trafiken mot Internet och stoppar obehörig access.För att logga in på Fondmarknaden.se och komma åt dina fonder måste du ange ett lösenord eller BankId. Tänk på att byta lösenord emellanåt. Efter tre felaktiga inloggningsförsök i rad spärras ditt lösenord. Då måste du kontakta kundsupport som låser upp ditt konto och skickar ut ett nytt lösenord.


Fondmarknaden.se (Max Matthiessen Värdepapper AB, 556697-5560) står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär att vår verksamhet löpande kontrolleras och granskas i enlighet med gällande lagar och regler.

 

Bli kund/Öppna depå

Logga in

Direktpension