Kontakta kundsupport

För frågor gällande ditt sparande och din depå, kontakta vår kundservice genom att logga in och skicka ett meddelande till oss, klicka på brevet uppe i högra hörnet.

För övriga frågor kontakta oss på info@fondmarknaden.se.

Våra representanter

Therese Ilic

Therese Ilic

Kommunikation & Marknad

Richard Kristoffersson

Richard Kristoffersson

Portföljförvaltare

Om Fondmarknaden.se

Vi är Sveriges största fondhandelsplats, hos oss kan du spara i marknadens alla fonder. Vi gillar fonder och det är vi experter på, vi erbjuder förmedling av största utbudet av fonder, verktyg att hitta de bästa, färdiga fondpaket och aktiv förvaltning av portföljer.

Organisation

Fondmarknaden.se som är en fondhandelsplattform för privatkunder med Sveriges bredaste fondutbud, ägs av Max Matthiessen Värdepapper AB (tidigare Fondab AB) med organisationsnummer 556697-5560. Max Matthiessen Värdepapper AB är ett helägt dotterbolag till MM Holding AB med organisationsnummer 556780-4421. MM Holding AB ägs av Nordic Capital. Max Matthiessen Värdepapper AB har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva värdepappersrörelse.

Max Matthiessen Värdepapper ABs organisation, tillstånd och offentliggöranden.

Max Matthiessen Värdepapper AB (556697-5560) Lästmakargatan 22, Box 3205, 103 64 Stockholm

Partners

MFEX Mutual Funds Exchange AB är vår fonddistributör.
Intervenia är vår samarbetspartner för tjänsten Direktpension.

Data Protection Officer

För frågor gällande personuppgifter är du välkommen att kontakta vårt dataskyddsombud som du kan nå via e-post: mmvp_dpo@maxm.se

Klagomål

Fondmarknaden.se strävar alltid efter att du som kund skall vara fullkomligt nöjd med våra tjänster och produkter. Skulle det trots allt inträffa att det är något du inte är nöjd med, ska du i första hand vända dig till vår kundservice för att få den hjälp du behöver, du kontaktar oss på info@fondmarknaden.se. Om du efter detta ändå inte är nöjd skall du vända dig till Fondmarknaden.se:s klagomålsansvarige.

Max Matthiessen Värdepapper AB
Att: Fondmarknaden.se
Box 3205, 103 64 Stockholm
E-post: mmvp_klagomalsansvarig@maxm.se
Telefon: +46 8-613 02 00

Har du som kund synpunkter på de åtgärder/svar som Fondmarknaden.se lämnat i ett klagomålsärende kan du vända dig till några olika externa instanser för att eventuellt få ditt ärende prövat.

Hållbarhet

Kärnan i fondmarknaden.se’s hållbarhetsarbete är att underlätta för kunder att investera hållbart. Det sker till exempel genom att presentera Morningstars ESG-data för alla fonder som distribueras på plattformen samt möjliggöra filtrering i fondlistor.

Fondmarknaden.se erbjuder en fondhandelsplattform med ett brett fondutbud och därför är vår ambition att det för dig som kund ska vara lätt att urskilja hållbara fonder från icke-hållbara.

Vi erbjuder ingen investeringsrådgivning eller investeringsrekommendationer varför hållbara fonder inte kommer att exponeras eller lyftas framför icke-hållbara fonder.