Samla ditt fondsparande

Få en bättre överblick av ditt sparande genom att samla allt under ett tak. På Fondmarknaden.se får du tillgång till Sveriges största utbud av fonder och ett brett utbud av depåer och verktyg. På Min sida har vi samlat allt du behöver för att hantera ditt sparande, på så sätt kan du enkelt alltid ha koll på dina fonder.

Logga in på Min sida

Fördelar med att samla ditt sparande

Få en bättre överblick över dina innehav och din risknivå.

Vilka depåtyper finns?

Vi erbjuder sparande i depåtyperna fonddepå, ISK och Kapitalförsäkringsdepå. Du kan även flytta in ditt befintliga IPS sparande till Fondmarknaden.se.

Läs mer om våra depåtyper: Fonddepå, ISK och IPS-depå.

Fondmarknaden.se erbjuder även en tjänst för Aktiva fondportföljer där vi tar hand om ditt sparande, läs mer här.

Hur flyttar jag in fonder från min bank eller annat institut?

Genom att logga in på din depå kan du genom att klicka på länken flytta in fonder från annat institut välja de fonder du vill flytta över. Signera med BankID, sedan sköter vi flytten åt dig.

För överflytt av fonder inom fonddepå samt ISK sker flytten i andelar. För överflytt av IPS, säljs andelarna av och likviden flyttas in, sedan får du köpa tillbaka andelarna på din nya depå.

Hur fungerar larmfunktionen?

Med larmfunktionen blir det lättare att hålla koll på ditt sparande utan att du själv behöver logga in och övervaka hur det utvecklas. Du kan välja att sätta larm på en rad olika kriterier på din depå.

Till exempel kan du välja att få ett larm/ ett mail, när värdet på din depå överstiger eller understiger ett valt värde eller om risken förändras och inte längre stämmer överens med din kund och kontoprofil.

Du kan även sätta larm på en specifik fond och på så sätt bevaka utvecklingen, förändringar av betyg och riskförändringen.

Skapa en kund och kontoprofil

Med din kund och kontoprofil svarar du på ett antal frågor kring din riskvilja och sparplan. Du får då en riskprofil för ditt sparande och kan på så sätt hålla koll så att innehavet på din depå stämmer överens med din profil.

Vart hittar jag mina order och transaktioner?

Inloggad på din depå hittar du flikarna order och transaktioner, här hittar du pågående och genomförda transaktioner.

Vart hittar jag rapporter?

Inloggad på din depå hittar du fliken rapporter, här publiceras din årsrapport. Du kan även ta ut en sammanställning på valfri period.