En gåva för framtiden

Julklappar med leksaker och prylar i all ära men om du vill ge bort en gåva som bara blir roligare med tiden så är ett fondsparande en bättre idé. Med vår tjänst "Spara som gåva" kan du starta ett månadssparande till någon annan, kanske ditt barn eller barnbarn, eller någon annan du tycker om.

Månadssparandets "magi"
Du vet väl att månadssparande är ett effektivt sätt att få dina pengar att växa långsiktigt, då månadssparandet växer exponentiellt genom ränta-på-ränta-effekten.

Varje insatt krona som växer gör att summan du får avkastning på blir större för varje år som går och där av genererar högre avkastning. 10 procents avkastning på 100 kronor gör att du får 110 kronor och att 10 procent på 110 kronor gör att du får 121 kronor och så vidare. Det är det som kallas ränta-på-ränta effekten och är det fina med långsiktigt sparande.

Testa vår räknesnurra

sparande3.png

Logga in

Denna information ska inte betraktas som någon form av individuellt utformad rekommendation om investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.