Ge bort en gåva som uppskattas mer för varje år som går

Julklappar med leksaker och prylar i all ära men om du vill ge bort en gåva som bara blir roligare med tiden så är ett fondsparande en bättre idé. Med vår tjänst "Spara som gåva" kan du starta ett månadssparande eller Swisha en engångsinsättning till någon annan, kanske ditt barn eller barnbarn, eller någon annan du tycker om.

Ge bort ett sparande och få en trisslott
Ange koden JULTRISS21K vid registrering som ny kund eller JULTRISS21D vi öppning av en ny depå så skickar vi en liten julklapp i form av en trisslott. Erbjudandet gäller alla som registrerar sig som kund eller öppnar en ny depå med kampanjkoden och startar ett månadssparande som gåva. Erbjudandet gäller till och med den 31 dec 2021.

Månadssparandets "magi"
Du vet väl att månadssparande är ett effektivt sätt att få dina pengar att växa långsiktigt, då månadssparandet växer exponentiellt genom ränta-på-ränta-effekten. Varje insatt krona som växer gör att summan du får avkastning på blir större för varje år som går och där av genererar högre avkastning. 10 procents avkastning på 100 kronor gör att du får 110 kronor och att 10 procent på 110 kronor gör att du får 121 kronor och så vidare. Det är det som kallas ränta-på-ränta effekten och är det fina med långsiktigt sparande.

Testa vår räknesnurra

Du kommer igång med tre enkla steg!

  1. Logga in eller registrera dig själv som kund.

  2. Välj till vem du vill spara, ange dennes depåID, belopp, datum och fond. Personen du ska spara åt behöver ha en aktiv depå (ISK eller fonddepå) innan du kan lägga upp sparandet.

  3. Signera med BankID.

Sparandet kommer sedan att dras från ditt bankkonto och investeras i fonden på vald persons depå automatiskt varje månad. Du kan enkelt avbryta månadssparandet när du så önskar. Det går även bra att spara till flera personer.

Du kan även göra en engångsinsättning via Swish till en annan depå, din gåva kommer att föras över till vald persons depå. Personen kan då själv investera i önskade fonder.

Logga in och klicka på knappen ”Spara som gåva” för att komma igång!
Tänk på att vara ute i god tid om du ämnar ge bort din gåva i julklapp om du själv och den som skall få gåvan ej redan har en aktiv depå, det tar några dagar att aktivera en depå.